Oud-Feyenoorders | Szymanski wederom belangrijk voor Fenerbahçe

Oud-Feyenoorders | Szymanski wederom belangrijk voor Fenerbahçe

4 reacties 4
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag tamelijk eenvoudig de thuiswedstrijd met 3-1 van Go Ahead Eagles. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een goede overwinning konden zorgen?


Engeland

Tyrell Malacia zag zaterdag zijn teamgenoten de thuiswedstrijd met 0-1 verliezen van Crystal Palace. Malacia zat nog steeds niet bij de selectie door een blessure. Manchester United staat met deze verloren wedstrijd op plaats tien in de Premier League. 


Marcos Senesi en Luis Sinisterra verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 0-4 van Arsenal. Senesi speelde 90 minuten, waar Sinisterra in de 59e minuut inviel. De Argentijnse verdediger haalde een passnauwkeurigheid van 80% en won maar ongeveer 30% van zijn duels. Via Sofascore kreeg Senesi een 6.1. De Colombiaanse aanvaller kon het tij niet keren met zijn invalbeurt. Sinisterra haalde nog een passnauwkeurigheid van 81% en gaf één keypass. Verder kon de Oud-Feyenoorder niet meer voor gevaar zorgen en kreeg hij een 7.1 voor zijn invalbeurt via Sofascore. Bournemouth staat op plaats achttien in de Premier League.


Gustavo Hamer verloor zaterdag de uitwedstrijd met 2-0 van West Ham United. Hamer begon in de basis en speelde 79 minuten. Verder haalde de middenvelder een passnauwkeurigheid van 70% en schoot hij twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg Hamer een 7.1. Sheffield United staat op plaats twintig in de Premier League.


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen vrijdag ‘O Classico’ van FC Porto met 1-0. Kökçü speelde 90 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 89%. Verder gaf de middenvelder een passnauwkeurigheid van 89% en won ongeveer 25% van zijn duels. Bovendien schoot de Oud-Feyenoorder één keer richting doel en gaf hij twee keypasses. Via Sofascore kreeg hij een 7.5. Frederik Aursnes speelde ook 90 minuten en won daarin ongeveer 40% van zijn duels. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 89% en gaf hij ook twee keypasses. Via Sofascore kreeg Aursnes een 7.7. Benfica staat op plaats twee in de Liga Portugal. 


Italië

Marcus Pedersen speelt vanavond om 18.30 uur de thuiswedstrijd tegen Monza. 


Schotland

Cyriel Dessers en Danilo verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 1-3 van Aberdeen. Dessers speelde 84 minuten en schoot daarin vier keer richting doel. Verder haalde de spits een passnauwkeurigheid van 90% en kreeg hij een 6.1 via Sofascore. Danilo zat niet bij de wedstrijdselectie. Rangers FC staat met deze verloren wedstrijd op plaats drie in de Schotse Premiership.


Turkije

Sebastian Szymanski won zondag de thuiswedstrijd met 5-0 van Rizespor. Szymanski speelde 77 minuten en wist daarin te scoren. Verder haalde de Pool een passnauwkeurigheid van 88% en gaf hij vijf keypasses. De aanvallende middenvelder schoot drie keer op doel en kreeg een 8.4 via Sofascore. Fenerbahçe staat eerste in de Turkse Süper Lig.  

Lees meer over
Lees ook