'PSV en Feyenoord, daar zal het tussen gaan'

'PSV en Feyenoord, daar zal het tussen gaan'

41 reacties 41
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Etienne Verhoef gaat in gesprek met journalist Maarten Wijffels in de AD Voetbal podcast waarbij er o.a. naar de traditionele top drie gekeken wordt maar ook naar de prestaties van AZ. Wijfels ziet PSV en Feyenoord als enige twee teams strijden voor het kampioenschap.

Nadat AZ donderdagavond een zeperd opliep tegen Heracles Almelo ziet de journalist van AD een ‘two horse race’ voor zich: 'PSV en Feyenoord, daar zal het tussen gaan.' Ajax is afgehaakt volgens Wijffels en ook AZ ziet de journalist niet bijblijven. Toch ziet Wijffels ook overeenkomsten tussen AZ, PSV en Feyenoord, bijvoorbeeld bij de spitsen. De drie spitsen (Pavlidis, Luuk de Jong en Gimenez) zijn allemaal spitsen die records breken en ongewone dingen doen. Ook bij de trainers ziet Wijffels gelijkenissen: ‘Het zijn alle drie trainers die voor het voetbal kiezen.’

Ondanks dat het nog vroeg is in het seizoen weet Wijffels het zeker. ‘PSV en Feyenoord dat zijn de ploegen, die hebben minder verval’, aldus Wijffels. Hij ziet ook de breedte en diepte in de beide selecties.

Dit weekend speelt PSV zaterdag om 18.45 uur thuis tegen FC Volendam, Feyenoord speelt zaterdag om 16.30 uur in De Kuip tegen Go Ahead Eagles. Welke plek op de ranglijst zal Feyenoord, na dit weekend, bemannen?

Lees ook