'Dit zijn geweldige tijden voor Feyenoord-supporters'

'Dit zijn geweldige tijden voor Feyenoord-supporters'

Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

De Klassieker zal vanmiddag om 14:30 in de Johan Cruijff ArenA afgewerkt worden. Feyenoord stapt het duel als torenhoge favoriet in. Tegenover het Algemeen Dagblad laten Jan Boskamp en Gerald Vanenburg hun meningen over de twee clubs uit.

Gerald Vanenburg ziet nog altijd dat Ajax voldoende kwaliteiten heeft om een goede wedstrijd te spelen. Toch zegt Vanenburg ook dat hij ziet dat bij Feyenoord inderdaad erg goed gaat. 'Natuurlijk gaat het bij Feyenoord beter de laatste weken, dat is duidelijk. Ik houd van goed voetbal, dus kijk ik ook graag naar Feyenoord', zegt de ex-voetballer. Hij waarschuwt Feyenoord wel voor de kwaliteiten van Ajax. 

Jan Boskamp ziet dat het goed gaat met zijn club. 'Dit zijn geweldige tijden voor Feyenoord-supporters', zegt Boskamp. De Feyenoorder geniet de laatste tijd enorm van het elftal van Slot, geeft hij aan. 'De eerste wedstrijden waren wat minder, maar nu loopt het weer als een trein.' De ex voetballer van onder meer Feyenoord is toch behoudend als het gaat om de wedstrijd. Volgens hem is de Klassieker een wedstrijd op zich en is er vooraf weinig zinnigs over te zeggen. Tot slot voorspelt Boskamp wel een 0-2 overwinning voor Feyenoord.

Lees ook