'Ik wilde mijn contract best verlengen, maar Vitesse deed mij een veel beter voorstel'

'Ik wilde mijn contract best verlengen, maar Vitesse deed mij een veel beter voorstel'

37 reacties 37
Foto: Pro Shots

Kelvin Leerdam is inmiddels 33 jaar en speelt in de MLS. Momenteel is hij actief bij LA Galaxy. De verdediger speelde in de jeugdopleiding van Feyenoord en uiteindelijk ook jaren in het eerste van de Rotterdammers.

In de zomer van 2017 maakte Leerdam de overstap naar Vitesse. In een groot interview met Soccernews.nl laat de oud-Feyenoorder weten dat hij al als kleine jongen in Suriname droomde om te leven in Amerika. Leerdam geeft aan dat hij zijn leven met een grote achterstand is begonnen toen hij in Suriname woonde. 

Soccernews stelt hem de vraag of zijn achtergrond in Suriname invloed heeft gehad op de keuzes in zijn carrière. Leerdam is van mening dat dit zeker het geval is bij de transfer naar Amerika, maar ook bij zijn vertrek bij Feyenoord. 'Ik wilde mijn contract best verlengen, maar Vitesse deed mij een veel beter voorstel', aldus Leerdam in een interview met Soccernews.nl. 'Ik ben bij Feyenoord opgegroeid, die club heeft mij gemaakt tot wie ik nu ben, maar het financiële verschil was groot. Ik moest aan mijzelf en mijn familie denken.'

Lees meer over
Lees ook