'De uitblinkers stonden achterin, omdat onze laatste linie oerdegelijk was en vrijwel alle directe duels won'

'De uitblinkers stonden achterin, omdat onze laatste linie oerdegelijk was en vrijwel alle directe duels won'

10 reacties 10
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoordsupporters zijn niet eensgezind over de beste speler van afgelopen Champions League wedstrijd. Op de poll-vraag of Calvin Stengs de beste speler van het veld was reageerde 57% positief, maar ook 43% vond een andere speler beter dan Stengs.

Gast817253648 heeft genoten van Stengs, zowel voor als na de wedstrijd. "Ik moest lachen om Stengs na het eindsignaal. “Komen wij uit Rotterdam?” Waarna Stengs mee zong “Ken je dat nie horeuh dan” Daarna zijn interview met een noord Hollands accent…. Dus het antwoord is dan: Nee 😁 Maar hij speelde goed."

Bijvoorbeeld bezoeker RedBull die vond dat de uitblinkers niet op het middenveld stonden. "De uitblinkers stonden achterin, omdat onze laatste linie oerdegelijk was en vrijwel alle directe duels won. Stengs brengt andere kwaliteiten, is vaak aanspeelbaar, creatief en zet medespelers vrij voor de doelman met zijn gedurfde steekpasses. Als Gimenez vijf open kansen mist, nauwelijks in het spel voorkomt, maar 1 of 2 keer scoort, galmt zijn naam door het stadion. in Europa kreeg Stengs gisteravond veel waardering, maar bij ons wordt de nadruk gelegd op zijn balverlies en de 'verwijfde' manier waarop hij duels aangaat. Of steekt het dat zijn schoonvader een echte Ajacied is? Juist dan is het superstoer om toch voor Feyenoord te kiezen...."

Lees meer over
Lees ook