Wieffer: 'Dan zal het hard tegen hard gaan'

Wieffer: 'Dan zal het hard tegen hard gaan'

23 reacties 23
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Waar Feyenoord dinsdag nog speelde in de groepsfase van de Champions League tegen Celtic FC, staat komende zondag de volgende belangrijke wedstrijd op het programma. De Rotterdammers nemen het in Amsterdam op tegen Ajax.

Mats Wieffer weet dat Feyenoord goed kan voetballen, maar waakt wel voor onderschatting. 'Ajax uit blijft gewoon een heel lastige wedstrijd', vertelt Wieffer in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij voegt er aan toe dat het niet betekent dat ondanks het goede spel van de laatste vier wedstrijden het zondag een makkie zal gaan worden. 'Ajax blijft gewoon een elftal met goede spelers.'

Waar het bij Feyenoord allemaal goed lijkt te gaan, is dat bij Ajax allerminst het geval. Toch denkt Wieffer dat de Amsterdammers er vol voor zullen gaan omdat zij moeten winnen. 'Dan zal het hard tegen hard gaan.' Wieffer geeft aan dat er mogelijk een andere speelstijl moet worden toegepast zondag, zeker aan het begin van de wedstrijd. De Oranje-international gaat met een goed gevoel richting De Klassieker na vier goede wedstrijden achter elkaar.

Er wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt in de Johan Cruijff ArenA. Supporters van Feyenoord zijn er niet welkom. Wel kunnen zij zaterdagmiddag de selectie aanmoedigen tijdens de laatste training. Deze begint om 15:30 uur op Varkenoord.

Lees meer over
Lees ook