'Feyenoord was dichtbij andere Mexicaans international'

'Feyenoord was dichtbij andere Mexicaans international'

14 reacties 14
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Bij Goedemorgen Eredivisie, een praatprogramma van ESPN te zien op ESPN1, laat algemeen directeur Dennis te Kloese van zich horen.
Ook oud-Feyenoorder Mario Been doet een duit in het zakje aan tafel.

Been vindt het verschil tussen de PSV, Feyenoord en de rest van de competitie erg groot. Been vindt de laatste lijn bij Feyenoord erg sterk, maar is ook positief over de aanvallende linie bij PSV.
'De selecties van Feyenoord en PSV zijn dusdanig versterkt dat die er ver bovenuit steken.' Been noemt PSV en Feyenoord zelfs een 'top twee'.

Dennis te Kloese vindt dat PSV goed beleid voert. Te Kloese geeft ook de complimenten aan PSV over het binnenhalen van Hirving Lozano.
De algemeen directeur vertelt dat Feyenoord andere aandachtspunten hadden, zoals het ruimte geven aan Patrick Walemark om zich elders te ontwikkelen en zelf vroegtijdig goede spelers halen om de posities goed en dubbel te bezetten.
Analist Hans Kraay Junior vist of Feyenoord Noa Lang wilde halen. Te Kloese pareert met een glimlach: 'Elke goede speler bekijken we.'

Tijdens een vragenvuurtje laat algemeen en technisch directeur te Kloese los dat Feyenoord Mexicaans International Luis Chavez wilde halen.
Ook gaat te Kloese nog eens in over Lutsharel Geertruida. Te Kloese heeft zelf contact gehad met Bayern Munchen om te informeren hoe concreet de interesse nog was.
Geertruida krijgt de complimenten: '10 punten voor hem. Ik vind dat hij zich fanstisch heeft opgesteld.'

Lees ook