Resultaten CL-tegenstanders Feyenoord in eigen competities

3 reacties 3

Feyenoord is in de Champions League ingedeeld in groep E met verder nog Atletico Madrid, Celtic en S.S. Lazio.

De tegenstanders van Feyenoord in de Champions League hebben vandaag allemaal gespeeld. Hieronder een kort overzicht van de behaalde resultaten van de CL-tegenstanders in hun nationale competities.

Celtic - Dundee FC (3-0)

De landskampioen van Schotland kon pas in de tweede helft afstand doen Dundee FC. In een tijdsbestek van 16 minuten scoorde de ploeg van coach Rodgers drie keer. Na 5 gespeelde wedstrijden staat Celtic op de eerste plaats met 13 behaalde punten.

Valencia - Atletico Madrid (3-0)

In de Spaanse La Liga won Valencia verrassend met 3-0 van Atletico Madrid. De ploeg van coach Baraja.kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong en wist deze nog vóór de rust te verdubbelen. Halverwege de tweede helft scoorde Valencia het derde en tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd. Atletico Madrid, de tegenstander van Feyenoord in de Champions League, kent een wisselvallig begin van het seizoen. Na vier gespeelde wedstrijden staat de ploeg van coach Simeone op een zevende plaats in La Liga.

Juventus - S.S. Lazio (3-1)

Juventus had weinig moeite met S.S. Lazio. In Turijn werd het 3-1 voor de ploeg van coach Allegri. Dusan Vlahovic was op dreef vandaag en nam twee Juventus-goals op zijn rekening. Na 4 gespeelde wedstrijden bevindt S.S. Lazio zich op een teleurstellende 15e plaats in de Serie A, met 3 behaalde punten.