Kieft: 'Vermoedelijk houden Feyenoord en Lazio elkaar aardig in evenwicht'

Kieft: 'Vermoedelijk houden Feyenoord en Lazio elkaar aardig in evenwicht'

9 reacties 9
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Komende dinsdag zal het dan eindelijk beginnen: de UEFA Champions League. Voor het eerst in zes jaar doet Feyenoord weer mee. Ze zitten in de groep met SS Lazio, Atlético Madrid en Celtic FC. Wim Kieft laat zijn licht schijnen op de poulefase.

 

Kieft ziet maar één mogelijkheid waarbij Feyenoord zal overwinteren in de UEFA Champions League. 'Dan zal het de Schotten tweemaal moeten verslaan', schrijft hij in zijn column in De Telegraaf. Voor velen is Atlético Madrid de favoriet, maar Kieft is gecharmeerd van SS Lazio. 'Van Feyenoords tegenstanders maakt Lazio tot dusver de beste indruk.' Toch ziet de oud-spits kansen voor de Rotterdammers tegen de Romeinen. 'Vermoedelijk houden Feyenoord en Lazio elkaar aardig in evenwicht', zegt hij. 

 

Kieft haalt aan met wat voor gemak PSV van Rangers FC wist te winnen en dat het niveau van de Nederlandse top hoger ligt dan de Schotse. 'En dan is Arne Slot met Feyenoord nog een stuk verder met de ontwikkeling van de offensieve speelstijl dan Peter Bosz in Eindhoven', aldus Kieft.

Lees ook