Stengs: 'Dat is altijd chill met de fans'

Stengs: 'Dat is altijd chill met de fans'

2 reacties 2
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

De komende dagen staat Feyenoord twee thuiswedstrijden te wachten. 's Zaterdags komt sc Heerenveen naar De Kuip en dinsdag zal Celtic FC de tocht naar Stadion Feijenoord afleggen voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League. Calvin Stengs kijkt naar beide momenten uit.

 

In #IntoTheWeekend, te zien op het YouTube-kanaal van Feyenoord, vraagt presentatrice Mascha Lange aan Calvin Stengs of hij volgende week gespannen zal zijn, doelend op het duel met Celtic FC. 'Dat denk ik wel ja', zegt Stengs die het vervolgens uitlegt: 'Als je in de Champions League mag spelen voor het eerst, dan ga je echt wel spanning hebben, maar het zal meer gezonde spanning zijn dan dat het spanning is van de stress.’. 

 

Zaterdag om 16:30 is het voorgerecht op het kampioenenbal dus Feyenoord - sc Heerenveen. Stengs heeft er vertrouwen in. 'Ik denk dat we als team er goed in zitten en in die flow door moeten gaan. We zullen weer honderd procent moeten geven.' De Rotterdammers zullen het veld opkomen in een uitverkochte Kuip. 'Dat is altijd chill met de fans', aldus Stengs.

Lees ook