'Mats Wieffer had moeite met het tempo'

'Mats Wieffer had moeite met het tempo'

106 reacties 106
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Bij het Nederlands elftal haakte Lutsharel Geertruida afgelopen zaterdag af, maar gisteren begon er wel een andere Feyenoord in de basis, namelijk Mats Wieffer. De middenvelder moest de plek naast Frenkie de Jong invullen en deed dat niet helemaal naar behoren, dat vond althans Sjoerd Mossou zo laat hij weten in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad

In de eerste helft presteerde het Oranje van bondscoach Ronald Koeman ondermaats, in de tweede helft werd het beter, maar toen was basisspeler Mats Wieffer al gewisseld. "Het blijft zoeken naar het juiste maatje voor Frenkie, Wieffer begon niet goed in de eerste helft en Reijnders deed het beter in de tweede helft", aldus Mossou. 

Volgens de journalist was de eerste helft een schoolvoorbeeld van een wedstrijd met veel fouten, maar die door het hoge tempo wel leuk was om naar te kijken. Wieffer leek vooral niet aan te kunnen haken. "Mats Wieffer had moeite met het tempo. Pakte al snel een gele kaart en was in het begin regelmatig te laat", aldus Mossou.

Lees ook