'Een vertrek is dus niet onlogisch'

'Een vertrek is dus niet onlogisch'

9 reacties 9
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Javairo Dilrosun lijkt op het tweede plan beland te zijn van Arne Slot. Hij mag vertrekken, maar wordt wel gewoon weer volop betrokken bij het eerste als hij blijft. Er zijn nog een paar transferwindows open in het buitenland.

 

FR-Fans.nl vroeg de lezer of het logisch is dat Feyenoord Dilrosun nog mogelijk gaat verhuren. Het antwoord was duidelijk, want 96% vindt van wel en het restant van niet.

 

redbull: 'Dilrosun is in potentie een goede voetballer, maar het gaat er in de top wel om, dat je dit ook vaak toont op het veld. Ik heb de indruk dat zijn houding en mindset (omgaan met druk op hoogste niveau) hem blokkeert. Een vertrek is dus niet onlogisch.'

 

scf1jeffrey: 'Het is een onervaren jongen die niet echt de kans en vertrouwen kreeg. Je zag heel af en toe dat deze knul aardig kan voetballen. Misschien goed voor hem om een jaar verhuurd te worden en misschien volgend jaar, als Slot weg is, nog een kans te krijgen bij Feyenoord.

 

Gast653487516: 'Als Dilrosun inderdaad weg gaat, dan toch maar Idrissi halen. Als hij bereidt is om de rol dan in te vullen van reserve. In de breedte kan het geen kwaad om hem erbij te hebben. Schorsingen, blessures en een zwaar programma.

 

Gast19854933: 'Goede zaak. Die vent heeft zijn best gedaan maar beter dan dit gaat het niet worden en dat is niet genoeg. Hopelijk komt er een leuke club voor hem en krijgen we wat meer financiële ruimte. Voor Alireza (Jahanbakhsh red.) geldt hetzelfde, maar over hem ben ik iets positiever.'

Lees ook