Jacobs ziet Feyenoorder beter worden: 'Hoe hij weer aan het voetballen is'

Jacobs ziet Feyenoorder beter worden: 'Hoe hij weer aan het voetballen is'

10 reacties 10
Bron: Rijnmond.nl
Foto: VK Sportphoto

Feyenoord wist zondagmiddag de tweede overwinning op een rij te boeken. In Utrecht waren de Rotterdammers met 1-5 te sterk voor FC Utrecht.

De mannen van FC Rijnmond zagen Feyenoord goed voetballen. Geert den Ouden wil daar wel iets aan toevoegen. 'Het was gisteren een goede overwinning tegen een uitermate zwak Utrecht', aldus Jacobs in FC Rijnmond van Rijnmond. 'Feyenoord heeft vorige week tegen een zwak Almere gespeeld, en daarvoor niet goed gespeeld tegen een redelijk Sparta, en een gelijkspel gehaald tegen een redelijk Fortuna. Voor mij is er niet zoveel reden van nou, het lek is boven, of het is allemaal goed. Het zijn geen veredelde amateur teams, maar heel ver zat het er niet naast gisteren met FC Utrecht', is de mening van de analist.

Calvin Stengs was zondag een van de uitblinkers en wist ook zijn doelpunt mee te pikken. 'We moeten afwachten hoe Stengs zich verder gaat ontwikkelen', zegt Rob Jacobs. 'Dadelijk komt die Lingr, want die heb ik even binnen zien komen. Daar word je ook bang van. Hij wil alleen maar lopen heb ik het idee. En daar heeft hij een hekel aan, die Stengs. Die tweede goal is natuurlijk een waanzinnige steekpass van Ivanušec.'

Ook Mats Wieffer lijkt weer wat meer in het spel te komen wat hij vorig seizoen liet zien. 'Wieffer zit weer dicht tegen zijn oude vorm aan. Hoe hij weer aan het voetballen is. Die goal was een geweldige goal. Wieffer heb ik alleen maar goede dingen zien doen. Gewoon weer aan de bal, sterk, vooruit. Dit is hem', zegt Jacobs.

Lees ook