Maandag start kaartverkoop passe-partouts Champions League

Maandag start kaartverkoop passe-partouts Champions League

11 reacties 11
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord zal komende maandag 4 september starten met de kaartverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League, zo valt te lezen op de website. Seizoenkaarthouders kunnen om 10:00 uur één passe-partout per seizoenkaart bestellen voor de wedstrijden tegen Atlético Madrid, Lazio en Celtic.

Feyenoord kiest ervoor om in eerste instantie alleen passe-partouts te verkopen. Seizoenkaarthouders kunnen vanaf maandag 4 september om 10:00 uur via deze link één passe-partout per seizoenkaart aanschaffen. Op donderdag 7 september om 16:00 uur vervallen de eigen plaats reserveringen. Om 18:00 uur die dag kunnen seizoenkaarthouders die hun plaats nog niet hebben teruggekocht of nog niet zijn verplaatst, nog met voorrang één passe-partout kopen. Dit kan tot donderdag 7 september tot 23:59 uur.

De tweede ring van de Willem van Hanegem Tribune wordt tijdens het Europese thuisduels ingericht als uitvak. Stoelen op de vakken DD, M, N en NN zijn opgeëist door de UEFA. Vak PP zal als gezinsvak geleden. Vak Z is gesloten. Seizoenkaarthouders die door deze omstandigheden de eigen plaats niet kunnen terugkopen kunnen nog wel een andere stoel uitzoeken in het stadion.

Vanaf zaterdag 9 september 09:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om een passe-partout te bestellen op basis van beschikbaarheid. Er is per lidmaatschap één passe-partout mogelijk.

Lees meer over
Lees ook