Een maand de vernieuwde FR-Fans.nl, hoe staat het er voor

Een maand de vernieuwde FR-Fans.nl, hoe staat het er voor

45 reacties 45
Bron: FR-Fans.nl
Foto: FR-Fans.nl

Inmiddels zijn we al een maand online met de vernieuwde FR-Fans.nl. Het lijkt er op dat steeds meer bezoekers zijn gewend aan de nieuwe lay-out en functionaliteiten. Dat is fijn! Toch kunnen er dingen beter!

Hoe staat het er nu voor? Nou, de kinderziektes zijn voor een groot deel opgelost, maar nog niet allemaal. Laten we voorop stellen dat je hoopt dat foutjes zo snel mogelijk zijn opgelost, en dat zijn ze ook, maar nog niet allemaal. Zo zit er nog een foutje in de privé berichten. Jullie zullen dus al hebben gemerkt dat dit tijdelijk niet gaat. Dit foutje is er deze week ingeslopen, maar hopen we ook deze week nog op te kunnen lossen.

Een ander probleempje waar we tegenaan liepen was de juiste puntentelling bij de eerste wedstrijd voor de FR-Fans.nl poule, die tegen PSV. Die puntentelling was niet juist, maar wordt binnenkort aangepast zodat iedereen zijn of haar punten ontvangt.

UPDATE 31-08-2023 17:02
Deze fout is inmiddels verholpen!

Het reactiesysteem is voor velen even wennen, en dat is het misschien nog steeds. Vooral qua notificaties werkt het anders dan bij de oude site. Wij merken dat er vaak wordt gevraagd of de 'oude' manier van notificaties terug kan komen. Dus dat wanneer je in een discussie zit, je ook een melding krijgt als iemand binnen die discussie weer heeft gereageerd. Nu krijg je alleen een melding als iemand echt specifiek op jouw reactie heeft gereageerd. Dit zal binnenkort worden aangepast, waardoor dit weer mogelijk is.

Wat nog niet mogelijk is, is dat je in een reactie een enter kunt plaatsen, dus kunt werken met alinea's. Dit zorgt voor overzichtelijkere reacties. Ook daar zijn we achter de schermen hard mee bezig, en komt weer terug! Ook het verschil in kleur van de titel van een artikel als je hem al hebt gelezen, wordt aangepast, zodat het weer duidelijk is welke artikelen je al gelezen hebt!

Zoals jullie kunnen zien zijn we hard aan het werk om die laatste foutjes en probleempjes op te lossen, om vervolgens verder te gaan bouwen aan FR-Fans.nl!

Natuurlijk kunnen jullie ons ook helpen. Wij zijn benieuwd naar jullie feedback nu we een maand actief zijn met de vernieuwde FR-Fans.nl. Ook kritische feedback mag, maar probeer hem wel te onderbouwen. Aan teksten als 'De vorige is beter' of 'De site is helemaal niks', hebben we niet veel. Laat dan even weten wat er beter kan aan de huidige site.

Lees meer over
Lees ook