Van der Vaart: 'Ik heb genoten'

Van der Vaart: 'Ik heb genoten'

31 reacties 31
Bron: Nos.nl
Foto: Pro Shots

Bij Studio Voetbal van de NOS is de klinkende overwinning van Feyenoord op Almere City FC uitvoerig besproken. 'Ik heb genoten', begint Rafael van der Vaart.

'En kijk, dan kun je makkelijk zeggen Almere City was niet dé tegenstander, maar hoe Feyenoord er meteen bovenop zat, kort combinatiespel, snel - ja, ik heb echt een leuke wedstrijd gezien', aldus Van der Vaart.

Oud-speler Ibrahim Afellay vindt het mooi om te zien hoe Mats Wieffer, na een aantal mindere optredens, zich revancheert met een goede wedstrijd en een geweldig doelpunt. 'Een wereldgoal', volgens Van der Vaart. 'En nog eens met zijn verkeerde been.'

Van der Vaart is minder te spreken over het optreden van Calvin Stengs. 'Raar', beschrijft de oud-Ajacied het optreden van Stengs. 'Hij heeft een aantal geweldige dingen laten zien vandaag, maar die wisselt hij dan met een aantal acties waarbij ik dan denk - jammer.'

Arno Vermeulen verwacht in ieder geval dat Feyenoord de komende weken goed gaat spelen, maar geeft ook aan dat het lastig is om aan te geven waar het nou aan ligt, wanneer een team niet lekker aan de competitie begint. 'Het juiste middenveld, maar dat staat er nu. Timber was het ontbrekende schakel, maar het gaat nu beter en dat zag je vandaag ook op het veld', aldus Arno Vermeulen bij Studio Voetbal.

Lees ook