Feyenoord kent gemakkelijke middag en wint met ruime cijfers van Almere City FC

33 reacties 33

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van Almere City FC. In De Kuip werd het 6-1 voor de Rotterdammers. Santiago Gimenez scoorde twee keer, Igor Paixão, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quinten Timber scoorden één keer.

Feyenoord begon goed aan de wedstrijd. Gimenez zorgde al snel voor de 1-0. Vlak daarna begon het te onweren en werd de wedstrijd voor lange tijd gestaakt. Nadat er weer verder gespeeld kon worden was het Igor Paixão die zorgde voor de 2-0. Lutsharel Geertruida zorgde voor rust nog voor de 3-0.

In de tweede helft was het Mats Wieffer die een knappe goal maakte uit een corner. Gimenez zorgde met zijn tweede doelpunt voor de 5-0. Jochem Ritmeester van de Kamp deed namens Almere City FC laat in de tweede helft iets terug met een doelpunt. Quinten Timber zorgde in de blessuretijd voor de laatste treffer, waardoor de eindstand op 6-1 werd gezet.