'Momenteel niks concreet tussen Geertruida en FC Bayern München'

'Momenteel niks concreet tussen Geertruida en FC Bayern München'

25 reacties 25
Foto: VK Sportphoto

Lutsharel Geertruida werd de afgelopen tijd gelinkt aan een overstap richting de Duitse topclub FC Bayern München. De 23-jarige Geertruida zou als opvolger gezien worden voor Benjamin Pavard, die op zijn beurt richting het Italiaanse FC Internazionale zou verkassen. Florian Plettenberg, journalist van het Duitse Sky Sport, geeft via Twitter aan dat er momenteel geen sprake is van concrete gesprekken tussen Feyenoord en FC Bayern München.

De journalist laat via een Tweet weten dat er over Geertruida wel degelijk gesproken werd binnen de directie van de regerend Duitse landskampioen. Echter lijken een aantal voorwaarden aan de kant van Feyenoord ervoor te zorgen dat FC Bayern München niet doorpakt. De verlangde transfersom van Feyenoord (dertig miljoen plus bonussen) is een van de struikelblokken. Ook wil Feyenoord de multifunctionele voetballer niet op huurbasis laten gaan. Daardoor wordt een transfer van Geertruida naar FC Bayern München momenteel niet als een hot topic beschouwd.

Eerder in deze transferwindow genoot Geertruida ook van Duitse belangstelling. Toen was RB Leipzig dichtbij een transfer. Echter schakelde zij door naar de Fransman Castello Lubeka.

Lees ook