Feyenoord komt met aangepast toegangsbeleid voor thuiswedstrijden

Feyenoord komt met aangepast toegangsbeleid voor thuiswedstrijden

15 reacties 15
Bron: Feyenoord.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord heeft met ingang van komend weekend een nieuw toegangsbeleid voor thuiswedstrijden, zo valt te lezen op de website van Feyenoord. Er wordt vanaf nu onderscheid gemaakt tussen twee categorieën wedstrijden, A en B, wat supporters duidelijkheid moet geven hoe laat en waar ze precies het stadion kunnen betreden. Dit is in goed overleg met Feyenoord en de supportersraad tot stand gekomen.

Om drukte op de Gerard Meijer Tribune te voorkomen is besloten dat de gele sector tijdens zowel A- als B- wedstrijden alleen toegankelijk is voor tickethouders van de gele sector. Mensen met een ticket van de blauwe, groene en oranje sector hebben geen toegang tot de gele sector.

Bij A-wedstrijden gaan de poorten aan de blauwe sector 2,5 uur voor de aftrap open voor alle bezoekers met tickets voor de blauwe, groene en oranje sector. Zij kunnen dan deelnemen aan het voorprogramma bij de Vereeniging. Vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd is toegang alleen nog mogelijk via de vermelde poorten op het ticket. De sectorscheidingen zijn dan gesloten.

Bij B-wedstrijden hebben bezoekers alleen toegang via de poorten die vermeld staan op hun ticket en blijven de sectorafscheidingen gesloten. Bij B-wedstrijden wordt indien mogelijk op alle zijdes een voorprogramma georganiseerd. Bij deze wedstrijden zullen de poorten aan de blauwe sector 2,5 uur voor de wedstrijd open en zijn en uitsluitend voor tickethouders van de blauwe sector. Wanneer het zal gaan om een Eredivisiewedstrijd gaan de poorten aan de gele, oranje en groene zijde standaard 1,5 uur voor aanvang open.

Lees meer over
Lees ook