Krabbendam: 'Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers'

Krabbendam: 'Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers'

69 reacties 69
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord zou niet langer een Rotterdamse toekomst zien zitten voor een aantal 'overbodige buitenspelers,' aldus Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar Podcast van Voetbal International, die is geplaatst op Spotify.

In gesprek met Michel van Egmond vertelt Krabbendam dat Feyenoord na de mogelijke komst van Luka Ivanusec een aantal spelers zou willen verkopen, maar dat is volgens de journalist nog niet zo vanzelfsprekend: 'Natuurlijk wil Feyenoord afscheid nemen van een aantal spelers. Je kunt natuurlijk wel als club willen verkopen, de spelers moeten ook willen er moet een club komen die ook nog eens salarissen biedt waar ze zich in kunnen vinden.'

De namen die volgens de heren het meest in aanmerking komen voor een transfer zijn Alireza Jahanbakhsh en Javairô Dilrosun. Waar de Iraniër een contract heeft voor nog één seizoen is Dilrosun voorlopig tot juli 2026 aan Feyenoord verbonden. 

De Rotterdammers zouden met de komst van Ivanušec maarliefst negen buitenspelers in de selectie hebben. Uitgaande transfers in de categorie aanvallers lijken daarmee een stuk realistischer.

 

Lees ook