Soap zet voort: ‘Feyenoord wil hem nog steeds, de speler wil nog steeds'

Soap zet voort: ‘Feyenoord wil hem nog steeds, de speler wil nog steeds'

62 reacties 62
Bron: Telegraaf.nl
Foto: FR-Fans.nl

Luka Ivanušec en Feyenoord zullen dankzij alle geruchten voor altijd verbonden blijven. Ook als de transfer deze zomer niet doorgaat, blijft het een soap die mensen zullen onthouden. Op het moment is hij nog altijd speler van GNK Dinamo Zagreb.

 

Naast Ivanušec denkt Feyenoord ook aan het binnenhalen van een nieuwe doelman. Marcel van der Kraan vertelt in de Kick-off podcast van De Telegraaf dat hij niet verwacht dat er een nieuwe eerste doelman zal komen. 'Ik denk dat ze alleen een reservekeeper gaan halen die elders ook een reservekeeper is', zegt Van der Kraan.

 

Over Ivanušec zegt de journalist het volgende: 'Feyenoord wil hem nog steeds, de speler wil nog steeds, dus ik denk dat ze er op dit moment alles aan doen om een hele goede linksbuiten te halen. Dan kan je Leo Sauer prima het laatste halfuur laten spelen of minuten geven. Je moet toch met jeugd verder gaan om meer energie in het elftal te krijgen.'

 

Toch is er nog altijd geen akkoord met de Kroaat. Al zit het dicht bij elkaar: 'Feyenoord heeft volgens mij al weken geleden min of meer een prijs overeengekomen met Dinamo Zagreb. Ik denk dat in de komende uren, er heel veel aan wordt gedaan om het in orde te maken', aldus Van der Kraan.

Lees ook