Tsoungui: 'Dat is de stijl waar ik van houd, risico in mijn spel leggen'

Tsoungui: 'Dat is de stijl waar ik van houd, risico in mijn spel leggen'

3 reacties 3
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Antef Tsoungui werd deze zomer door Feyenoord overgenomen van Brighton & Hove Albion FC. De Belgische centrale verdediger werd direct verhuurd naar alliantieclub FC Dordrecht om meters te maken in de Keuken Kampioen Divisie. In een interview op de site van het Algemeen Dagblad laat Tsoungui doorschemeren dat Feyenoord 1 halen zijn doel is.

FC Dordrecht-trainer Michele Santoni is duidelijk fan van de 20-jarige Belg. Van de vier Feyenoord-huurlingen die naar de Krommedijkclub zijn gestuurd, zou hij Tsoungui het liefst definitief overnemen. Ook had eerder Hans Kraaij Jr. lovende woorden na zijn geweldige inspeelpass in de openingswedstrijd van FC Dordrecht tegen NAC Breda (2-2). “Dat is de stijl waar ik van houd, risico in mijn spel leggen”, aldus de Belg, die blij was met zijn eerste officiële optreden voor De Schapekoppen. “Alles klopte aan die eerste wedstrijd, alleen hadden we meer dan een punt verdiend”

Afgelopen seizoen kwam Tsoungui uit voor het Belgische Lommel SK, wat door misverstanden tot een korte periode bleef alvorens hij door Feyenoord werd opgepikt. De verdediger vindt dat de samenwerking tussen FC Dordrecht en Feyenoord geweldig en gaat er alles aan doen om Feyenoord 1 te halen. “Je moet altijd groot denken én geloven. Alles kan gebeuren. Het is absoluut een doel.”

Lees ook