‘Nu is het moment gekomen dat ze kleur moeten bekennen’

‘Nu is het moment gekomen dat ze kleur moeten bekennen’

29 reacties 29
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft met de aanstaande verkoop van Marcus Holgren Pedersen mogelijk weer wat geld om andere spelers aan te trekken. De Stadionclub is inmiddels ook wel klaar met Dinamo Zagreb, zegt Mikos Gouka in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Feyenoord verkoopt waarschijnlijk Pedersen voor 8 miljoen. "Het is zeven plus één en een bonus én doorverkooppercentage." Is dit nou een goede transfersom of is het te weinig? "Het is altijd lastig, je kunt zeggen het is te weinig. Je kan ook zeggen we halen Nieuwkoop voor 2 miljoen en verkopen Pedersen voor 8. De rest van het geld kunnen we aan een andere speler besteden."

Feyenoord is ook wel klaar met het gedrag van Dinamo Zagreb. "In De Kuip hebben ze de buik vol van Dinamo Zagreb. Dat zeg ik en zij niet, want dan wil Dinamo straks niet meer onderhandelen." Gouka weet dat Feyenoord schermt met alternatieve spelers. "Nu is het moment gekomen dat ze kleur moeten bekennen. Die jongen wil wel natuurlijk. Het was in feite afgekaart met de club, maar is elke keer weer iets anders."

Lees ook