HUURLINGEN | Tsoungui en Touré trefzeker tijdens debuut, Hartjes imponeert

HUURLINGEN | Tsoungui en Touré trefzeker tijdens debuut, Hartjes imponeert

6 reacties 6
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In het seizoen 2023/2024 worden er op dit moment acht spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers. 

Antef Tsoungui (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – NAC Breda 2-2
Positie ranglijst: 8e
Antef Tsoungui heeft zich laten zien in zijn eerste officiële wedstrijd voor de Dordrechtenaren. In het gelijke spel tegen NAC Breda was Tsoungui goed voor één doelpunt en gaf enkele mooie steekpassen naar voren. Zijn passnauwkeurigheid was dan ook 90%. Hij won 6 keer de bal terug en won drie van zijn acht duels. Een smetje op zijn wedstrijd is een gele kaart. De verdediger speelde 90 minuten mee. Hij kreeg van Fotmob een 7,6.

Ilias Sebaoui (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – NAC Breda 2-2
Positie ranglijst: 8e
Sebaoui debuteerde officieel voor FC Dordrecht in de basis tegen NAC Breda. Net als Tsoungui speelde hij 90 minuten mee. Hij had een passnauwkeurigheid van 74% en creëerde drie kansen. Hij had drie schoten waarvan er twee op doel gericht waren. Vijf van zijn zeven nauwkeurige dieptepasses waren succesvol. Ook won hij zeven keer de bal terug. Een ontwikkelpunt voor Sebaoui is om fysiek wat sterker te worden dit seizoen, hij was de speler die de meeste duels verloor van iedereen: 10. Hij won er zes van de zestien. Fotmob beoordeelde hem met een 7,4.

Shiloh ‘t Zand (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – NAC Breda 2-2
Positie ranglijst: 8e
In de 81e minuut mocht ’t Zand officieel debuteren voor FC Dordrecht. In de slotfase wist hij geen noemenswaardige acties te maken. Hij speelde te weinig om een beoordeling te krijgen.

Guus Baars (FC Dordrecht)
FC Dordrecht – NAC Breda 2-2
Positie ranglijst: 8e
Guus Baars bleef de gehele wedstrijd op de bank en moet als enige Feyenoord-huurling nog even wachten op zijn officiële debuut voor FC Dordrecht.

Thijs Jansen (De Graafschap)
De Graafschap – ADO Den Haag 0-0
Positie ranglijst: 12e
Thijs Jansen zat de gehele wedstrijd op de bank en moet nog even wachten op zijn officiële debuut voor De Graafschap.

Lennard Hartjes (Excelsior)
N.E.C. Nijmegen – Excelsior 3-4
Positie ranglijst: 6e
Hartjes heeft zich zeker laten zien in zijn eerste officiële wedstrijd voor de Rotterdammers. In een doelpuntenspektakel dat in de 100e minuut werd beslist had Hartjes, die de hele wedstrijd speelde, een passnauwkeurigheid van 90%. Hij had een 100% score wat betreft nauwkeurige dieptepasses en twee van zijn drie dribbels slaagden. Hij had één onderschepping en won negen keer de bal terug. De middenvelder won 8 van zijn 12 duels. Fotmob beoordeelde hem met een 7,8.

Mimeirhel Benita (Excelsior)
N.E.C. Nijmegen – Excelsior 3-4
Positie ranglijst: 6e
Benita zat de gehele wedstrijd op de bank en kreeg geen speelminuten.

Tidjany Touré (Gil Vicente FC)
Gil Vicente FC – Portimonense SC 4-0
Positie ranglijst: 1e
Tidjany Touré is goed begonnen in zijn officiële debuutwedstrijd voor Gil Vicente FC. In de 66e minuut mocht de vleugelaanvaller invallen. Tien minuten later was hij al trefzeker en scoorde de derde goal van de Portugezen. In iets minder dan een halfuur had hij een passnauwkeurigheid van 87%. Hij kreeg van Fotmob een 7,4.

Lees meer over
Lees ook