'GNK Dinamo Zagreb wil Ivanušec pas na Europese playoffs laten gaan'

'GNK Dinamo Zagreb wil Ivanušec pas na Europese playoffs laten gaan'

100 reacties 100
Foto: Pro Shots

Feyenoord is al lang in de markt voor Luka Ivanušec. De Rotterdammers willen de aanvaller maar al te graag inlijven maar zijn club wil hem nog even behouden. De wens van de aanvaller is om naar Feyenoord te gaan en ook de clubleiding is daar van op de hoogte.

Eerst waren de verhalen dat GNK Dinamo Zagreb de aanvaller zou laten gaan ná het onderonsje met AEK Athene in de derde kwalificatieronde van de UEFA Champions League, die 15 en 19 augustus worden afgewerkt. Volgens Jutarnji list is de Kroatische club nu van plan om hem alsnog te behouden na de wedstrijden tegen AEK Athene. Na deze twee wedstrijden spelen de Kroaten óf de Champions League-playoffs tegen Royal Antwerp FC, 22 augustus en 30 augustus óf de Europa League-playoffs tegen FC Kopenhagen of Sparta Spraag, 24 augustus en 31 augustus. De Nederlandse transfermarkt loopt t/m 31 augustus 23:59. 

Volgens het Kroatische medium is Feyenoord bereid te wachten op de komst van de aanvaller eind augustus, hoewel de club hoopt om de transfer eerder af te ronden. De transfer zou inmiddels wel dichterbij zijn dan ooit meldt Jutarnji.

Lees ook