Bruins: 'Daar zou nog wel wat bij mogen'

Bruins: 'Daar zou nog wel wat bij mogen'

13 reacties 13
Bron: Rijnmond.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord begint dit weekend aan de Eredivisie. De landskampioen van vorig seizoen begint met een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Zondag wordt er om 14:30 uur afgetrapt in De Kuip.

Deze week leek het er op dat Lutsharel Geertruida de transfer zou maken naar RB Leipzig. Uiteindelijk ging die transfer niet door. 'Natuurlijk is het voor hem een domper en is het een mentale tik', zegt Ryan Koolwijk bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Ik denk wel dat hij zo professioneel is dat hij het niet laat blijken en dat hij dit weekend er gewoon zal staan.' Zelf maakte Koolwijk ook bijna de transfer naar Feyenoord, maar uiteindelijk ging die transfer niet door.

Luigi Bruins krijgt de vraag wie hij op dit moment de beste nummer tien vindt bij Feyenoord. 'Voorlopig Stengs denk ik. Maar uiteindelijk denk ik wel dat ze iemand missen met extra creativiteit op die positie. Met Wieffer, Timber, Zerrouki heb je een beetje dezelfde drie type spelers die voor die positie zouden kunnen spelen. Nu staat Stengs op tien. Ik denk dat dat op dit moment de beste oplossing is. Daar zou nog wel wat bij mogen.' Koolwijk heeft wel een idee wat voor type speler erbij moet komen als je kijkt naar de speelstijl van trainer Arne Slot. 'Ik denk een speler met diepgang, een speler die in de zestien komt, zo'n soort speler.'

Lees meer over
Lees ook