Feyenoord wint door belangrijke Leo Sauer van FC Dordrecht

Feyenoord wint door belangrijke Leo Sauer van FC Dordrecht

48 reacties 48
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft de laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding weten te winnen. In het Matchoholic Stadion in Dordrecht won de ploeg van Arne Slot met 0-2 van FC Dordrecht. De speler die het meest opviel was Leo Sauer. De Slowaak was verantwoordelijk voor beide doelpunten aan Rotterdamse kant.

De wedstrijd was vooral bedoeld om de reserves te laten spelen, aangezien Feyenoord het gisteravond opnam tegen PSV in de strijd om de Johan Cruijff Schaal (0-1 verlies). Enkele invallers van gisteren kwamen alsnog aan de bak, zoals Quinten Timber en Marcos López. Onder niet-zomerse omstandigheden wist Feyenoord zonder al te veel problemen te winnen van de “Schapenkoppen”.

De speler die het meest opviel was de 17-jarige Leo Sauer. De Slowaak had het op zijn heupen en was verantwoordelijk voor beide doelpunten. Sauer kon zelf nog hattrick maken, maar voor rust wist hij een belangrijke kans daarop niet te verzilveren.

Nu de voorbereiding er definitief opzit, mag Feyenoord volgende week zondag in De Kuip aantreden tegen Fortuna Sittard in de Eredivisie.

Lees ook