De kranten: 'Het gemis van de aan Benfica verkochte Orkun Kökcü deed zich voelen'

De kranten: 'Het gemis van de aan Benfica verkochte Orkun Kökcü deed zich voelen'

43 reacties 43
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord verloor gisterenavond in de eigen Kuip de wedstrijd tegen PSV, waardoor het de Johan Cruijff Schaal voor de neus voorbij zag gaan. De Eindhovenaren waren met 0-1 te sterk voor de Rotterdammers.

Het Algemeen Dagblad ziet dat er nog werk aan de winkel is voor de kampioen. Mikos Gouka schrijft dat Feyenoord zich sterker voelt dan ooit, maar dat de wedstrijd van gisteren in De Kuip toch zorgt voor huiswerk, omdat Feyenoord ook achter de bal aan moest lopen. 'In de Kuip wisten ze uiteraard al dat prolongatie van de landstitel gewoon een hels karwei zal worden', schrijft Gouka in het Algemeen Dagblad. 'Dat gevoel is er niet opeens na een nederlaag tegen PSV.' PSV heeft niet stil gezeten deze zomer, en ook Ajax lijkt zich nog flink te versterken, ziet het Algemeen Dagblad.

De Telegraaf schrijft als kop: 'PSV de baas in De Kuip'. Jeroen Kapteijns schrijft in De Telegraaf dat Orkun Kökçü gemist wordt op het middenveld. 'Het gemis van de aan Benfica verkochte Orkun Kökcü deed zich voelen', valt te lezen in De Telegraaf. 'De opbouw van achteruit was minder verzorgd en Feyenoord wist de tegenstander moeizamer onder druk te krijgen.'

Lees meer over
Lees ook