'Vier kandidaten voor de aanvoerdersband'

'Vier kandidaten voor de aanvoerdersband'

64 reacties 64
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft na twee jaar goed presteren onder Arne Slot en afgelopen jaar met Orkun Kökçü als aanvoerder veel kleur op de wangen gekregen, de Rotterdammers stralen veel flair en durf uit. Ook spelers krijgen meer en meer zelfvertrouwen. 

Met het vertrek van de Turkse middenvelder naar Benfica SL, heeft Slot een keuze te maken wat betreft het aanvoerdersschap. Waar eerder spelers tegen wil en dank aanvoerder werden, zijn er nu vier topkandidaten, dat weet De Telegraaf. Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Davíd Hancko en Gernot Trauner hebben alle vier hun pre's en zijn alle vier een goed uithangbord van de club.

Alle vier de spelers zijn op ten top profs. Waar Geertruida zijn beste seizoen uit zijn carrière achter de rug heeft en de aanvoerdersband al eens droeg, is Bijlow juist verlost van de druk waardoor hij eerder de band inleverde. Trauner en Hancko zijn beide de Nederlandse taal niet machtig, maar genieten enorm veel respect in het elftal. De keuze voor Slot is nog niet makkelijk.

Lees ook