HUURLINGEN | Azarkan scoort weer voldoende na blessure

9 reacties 9
In het seizoen 2022-2023 worden er elf spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers. Ramon Hendriks is opnieuw zwaar geblesseerd geraakt en komt dit seizoen niet meer in actie. Daarom zal hij niet meer in dit overzicht worden meegenomen. Tidjany Touré (FC Dordrecht) [i]MVV – FC Dordrecht 2-1[/i] Positie ranglijst: 18e Tidjany Touré speelde 62 minuten tegen Helmond Sport. Touré had een passnauwkeurigheid van 79% en won 5 van zijn 9 duels. Hij schoot twee keer op doel maar dat werden helaas geen doelpunten. Hij gaf 3 goede aanvallende passes en gaf één goede nauwkeurige dieptepass. Hij kreeg een 6,6 van Fotmob. Lennard Hartjes (Roda JC) [i]Heracles Almelo – Roda JC 1-0[/i] Positie ranglijst: 13e Lennard Hartjes begon in de basis tegen Almeloërs. Hij speelde ook 90 minuten lang tegen de promotiekandidaat. Hartjes had een passnauwkeurigheid van 84% o.a. door 4 goede nauwkeurige dieptepasses. Hij won 4 van zijn 6 duels en won 3x de bal terug. De middenvelder pakte nog een gele kaart. Hij kreeg van Fotmob een 6,3. Thijs Jansen (TOP Oss) [i]TOP Oss – De Graafschap 3-3[/i] Positie ranglijst: 17e Een waar doelpuntenfestijn in Oss. Het nadeel van zo’n spektakel is dat Jansen helaas drie goals om de oren heeft gekregen. Ondanks de 3 slippertjes had Jansen alsnog 7 reddingen. Hij moest bij 4 van deze reddingen duiken. Hij kreeg alsnog een 8,0 van Fotmob. Denzel Hall (ADO Den Haag) [i]ADO Den Haag – Almere City FC 2-3[/i] Positie ranglijst: 11e Hall en ADO Den Haag kwamen al snel op 2-0 en in Zwolle vierden ze al een feestje, maar de vlaggen konden weer snel weggehaald worden. Almere City FC toonde kracht en kwam terug tot 2-3. Hall werd opnieuw opgesteld in het centrum. 33% van zijn tackles slaagden en hij won 6 van zijn 7 duels. Hij won 6x de bal terug en had 2 onderscheppingen. Hij blokkeerde 1 schot van de tegenstander. De verdediger had een passnauwkeurigheid van 78% en kreeg een 6,3 van Fotmob. Naoufal Bannis (FC Eindhoven) [i]VVV Venlo – FC Eindhoven 2-2[/i] Positie ranglijst: 7e Opnieuw mocht Bannis in de basis beginnen. De aanvaller speelde 58 minuten mee. In deze periode had hij maar 1 schot die hij niet tot een doelpunt kon bekronen. Hij had een passnauwkeurigheid van 67% en 3 van zijn 7 duels. Hij won 1x de bal terug. Fotmob beoordeelde hem met een 6,0. Marouan Azarkan (Excelsior) [i]Excelsior – Go Ahead Eagles 2-1[/i] Positie ranglijst: 15e Na blessureleed begon Azarkan weer in de basis tegen Go Ahead Eagles. De vleugelspeler fungeerde deze wedstrijd als spits. De aanvaller had de meeste gecreëerde de meeste kansen (4) tijdens de wedstrijd. Hij had een passnauwkeurigheid van 87% en 2 dribbels waren succesvol. Hij won als aanvaller 4x de bal terug en maakte 2 onderscheppingen. Hij won 6 van zijn 8 duels en werd hoog beoordeeld door Fotmob: een 8,0. Mark Diemers (FC Emmen) [i]Ajax – FC Emmen 3-1[/i] Positie ranglijst: 16e Diemers speelde 90 minuten mee in de Arena, in de hoop voor een stunt te zorgen. Dit gebeurde niet. Hij had een 88% passnauwkeurigheid score en had 1 schot op doel. Hij won 3x de bal terug maar van zijn 5 duels won hij er 0. Hij kreeg een 5,9 van Fotmob. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – PSV 2-3[/i] Positie ranglijst: 14e Wie ook voor een stunt wilde zorgen was Francesco Antonucci. Ook al speelde de middenvelder maar 15 minuten mee, hij had een passnauwkeurigheid van 75%. Hij had nog 1 schot maar die ging niet op doel. Hij kreeg een 6,5 van Fotmob. Róbert Boženík (Boavista) [i]Vizela – Boavista 1-1[/i] Positie ranglijst: 12e Boženík mocht 1 minuut voor tijd invallen. In deze minuut is er niks noemenswaardigs gebeurd. Christian Conteh (SG Dynamo Dresden) [i]1. FC Saarbrücken – SG Dynamo Dresden 2-0 [/i] Positie ranglijst: 5e Conteh begon deze wedstrijd in de basis en speelde 74 minuten mee. Hij had niet veel noemenswaardige acties. Hij kreeg 3,8 ster van de 5 van Google. Huurling van de week Onze huurling van de week is Marouan Azarkan. De aanvaller liet zichzelf, ondanks geen goal of assist, toch goed zien in de wedstrijd tegen de Deventenaren.