De Groot: 'Hij zag hem niet goed aankomen denk ik'

4 reacties 4
Bron: ESPN
Feyenoord had zondag geen kind aan SC Cambuur. De Rotterdammers wisten met 0-3 te winnen in Leeuwarden. Na 17 minuten wist Santiago Gimenez al de 0-1 te maken, maar het tweede doelpunt liet wat langer op zich wachten. Dat viel Feyenoord-watcher Rory de Groot ook op. Hij analyseerde de wedstrijd in de afgelopen uitzending van Feyenoord TV, dat te zien is op ESPN, waar hij samenzit met presentator Jan-Dirk Stouten. ‘Je had daar eigenlijk met 0-3 voor moeten staan’, geeft De Groot aan in Feyenoord TV, dat te zien is op ESPN. Hier doelt hij op de eerste helft, waar Feyenoord al meerdere grote kansen kreeg om de score uit te breiden. ‘Je hebt een beetje pech met de lat en de paal’, vervolgt de watcher zijn verhaal. ‘Met een marge van 0-1, moet je na de rust toch nog echt gas geven’, geeft De Groot aan. Dit deed Feyenoord dan ook en wist dan ook de score uit te breiden met twee doelpunten. Dit was volgens De Groot het enige punt van kritiek en voor de rest zag hij een soepele wedstrijd. Ook het eerste doelpunt van spits Santiago Gimenez wordt nog eens goed onder de loep genomen. ‘Hij zag hem niet goed aankomen denk ik’, zegt De Groot. 'Enigszins fortuinlijk was het zeker’, gaat De Groot verder. Wel viel het de Feyenoord-watcher op dat er veel voorzetten kwamen van de flanken en dan vooral van de buitenspeler Igor Paixão. Deze vielen volgens hem vaak achter de laatste linie, waar de Mexicaanse spits vaak klaar staat om af te maken.