Wieffer: 'Nu had ik tijd om na te denken en ik dacht: ik haal uit'

4 reacties 4
Bron: Ad.nl
Mats Wieffer was vanavond belangrijk voor Feyenoord in de met 1-0 gewonnen wedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. De middenvelder scoorde in de tweede helft de 1-0. Wieffer blikte na afloop terug op de wedstrijd. De doelpuntenmaker zag dat Feyenoord het in de slotfase moeilijker had. 'We speelden aanvankelijk echt goed, maar we liepen in de slotfase misschien teveel achteruit', aldus Wieffer tegen het Algemeen Dagblad. Wieffer veroorzaakte in de eerste helft ongelukkig een strafschop, die er uiteindelijk niet in gaat. De 23-jarige Wieffer scoorde in de tweede helft de 1-0 door een schot van afstand. 'Nu had ik tijd om na te denken en ik dacht: ik haal uit. Dan ben je heel blij met een goal, al vreesde ik nog even voor buitenspel omdat Alireza daar nog stond.'