Feyenoord verliest van Ajax en weet zich niet te plaatsen voor finale TOTO KNVB Beker

220 reacties 220
Feyenoord heeft woensdagavond de halve finale in de TOTO KNVB Beker verloren van Ajax. In De Kuip werd het 1-2 voor de Amsterdammers. Het enige doelpunt aan de kant van Feyenoord werd gescoord door Santiago Gimenez. Ajax kwam in de veertiende minuut op voorsprong door een doelpunt van Dušan Tadić, ondanks dat Feyenoord het beste van het spel had. In de blessuretijd van de eerste helft kopte Gimenez de gelijkmaker binnen. Al vroeg in de tweede helft was het Davy Klaassen die zorgde voor de 1-2 voor Ajax. Daarna kreeg de speler van Ajax een voorwerp op zijn hoofd waardoor de wedstrijd werd gestaakt. Uiteindelijk werd de wedstrijd hervat, maar werd er niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd in De Kuip eindigde in een 1-2 winst voor Ajax, die het nu in de finale van de TOTO KNVB Beker gaat opnemen tegen PSV.