Feyenoord doet goede zaken in titelstrijd door knappe winst op Ajax

148 reacties 148
Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van Ajax. In de Johan Cruijff ArenA waren de Rotterdammers met 2-3 te sterk. De doelpunten aan de kant van Feyenoord kwamen op naam van Santiago Gimenez, Sebastian Szymański en Lutsharel Geertruida. Feyenoord begon sterk aan de wedstrijd. De Rotterdammers kwamen al snel op voorsprong na een prachtige aanval, die werd afgemaakt door Santiago Gimenez. Daarna werd Feyenoord wat minder, en kwam Ajax op gelijke hoogte door een doelpunt van Edson Álvarez. Dušan Tadić scoorde voor rust de 2-1 voor de Amsterdammers. In de tweede helft was Feyenoord een stuk beter. Sebastian Szymański maakte al snel de 2-2. Vlak voor tijd zorgde Lutsharel Geertruida voor de 2-3 en de winst voor Feyenoord.