Slot: 'Fysiek zijn we er klaar voor'

14 reacties 14
Bron: ESPN
Arne Slot zag vanavond zijn ploeg met 2-1 winnen van FC Volendam. Feyenoord kwam opnieuw al vroeg op achterstand. Maar zoals zo vaak dit seizoen toonde de Rotterdammers veerkracht. Hiermee behoudt Feyenoord de koppositie. Na afloop zei de trainer niet geheel tevreden te zijn met het spel van ploeg. 'Ik vind dat we meer kansen hebben weggegeven dan normaal', begint Slot tegen ESPN. 'We hebben zelf best veel kansen gecreëerd en hebben iets minder lang gewacht om de 2-1 te maken'. Het wisselbeleid pakte opnieuw goed uit met het inbrengen van drie verse krachten in de rust. 'We hebben in dit geval gewacht tot de rust en daarna zat er gelijk in de tweede helft meer schwung in', doelt de trainer op de drie wissels. Ook blikt Slot alvast vooruit op de wedstrijden van tegen Shakhtar en Ajax. 'Fysiek zijn we er klaar voor. Dat kun je wel zien, want we zijn altijd in staat om terug te vechten', stelt de trainer lachend. 'Als je de wedstrijd van afgelopen donderdag neemt, dan zeg je dat we er voetballend ook klaar voor zijn. Als je de wedstrijd vandaag neemt, zeker de eerste helft, dan zeg je dat we er niet klaar voor zijn. Dat ligt dus in drie dagen vrij ver uit elkaar. Maar we laten altijd het gezicht zien dat we nooit opgeven en er altijd alles aan doen om tot een maximaal resultaat te komen.'