Feyenoord Vrouwen 1 pakt punt in Klassieker in Amsterdam

55 reacties 55
Feyenoord Vrouwen 1 moesten de punten delen met Ajax Vrouwen 1. In Amsterdam kwamen de Rotterdammers niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Vlak na rust kwam Feyenoord Vrouwen 1 op voorsprong door een goal van Bennink uit een standaard situatie. Twee minuten later wist Ajax Vrouwen 1 de gelijkmaker binnen te schieten. De Feyenoord speelster wisten uiteindelijk voor 31.000 toeschouwers stand te houden en met een punt terug te keren. Opstelling Feyenoord V1 Weimar, Brandau, Ypema, Obispo, Van den Goorbergh, Bennink, De Graaf (c), Rijsdijk, Van de Ven, Verspaget, Baptiste. Wisselspelers Feyenoord V1 De Ridder, Ellouzi, Hendriks, Koopman, De Groot, Kagenaar, Cobussen, Van Son, Boshuizen, Conijnenberg, Van de Lavoir. Tussenstand 1-1 '48 | 0-1 | Bennink '50 | 1-1 | Weerden