De kranten | 'Status quo'

9 reacties 9
Bron: Telegraaf.nl
Feyenoord heeft gisteren verzuimd om aartsrivaal Ajax te verslaan. De Rotterdammers waren zeker in de eerste helft heer en meester, maar konden dit niet uitdrukken in een hoge voorsprong. In de tweede helft ging de wedstrijd alle kanten op, waarbij de Rotterdammers nog een tegentreffer moesten incasseren. De 1-1 voelt in De Kuip als een nederlaag. Het Algemeen Dagblad zag een Feyenoord dat qua spel prima in elkaar zat, maar het verlies van punten doet pijn in Rotterdam. De dominantie op het veld werd niet uitgedrukt in kansen en dat voelt als een gemiste kans. De krant kopt dan ook 'status quo' na het gelijke spel. De Telegraaf zag een wedstrijd die onder hoogspanning stond. Ajax wilde vooral niet verliezen en Feyenoord kreeg ondanks het overwicht weinig kansen. De spanning was om te snijden. De Telegraaf kopt dan ook 'Spanning om te snijden'.