Feyenoord wint met ruime cijfers benefietwedstrijd van FC Emmen

17 reacties 17
Feyenoord heeft woensdag de benefietwedstrijd gewonnen van FC Emmen. In De Kuip werd het 5-0 voor de Rotterdammers. Patrik Wålemark scoorde twee keer en Oussama Idrissi, Marcus Pedersen en Danilo scoorden één keer. In de twaalfde minuut scoorde Wålemark de 1-0. Een aantal minuten later zorgde de aanvaller voor de 2-0, wat ook de ruststand was. In de zestigste minuut wisselde trainer Arne Slot bijna zijn gehele elftal. Idrissi zorgde in de 75e minuut voor de 3-0. In de 79 minuut was het Pedersen die met een prachtig doelpunt de 4-0 wist te maken. Danilo zorgde uiteindelijk in de 87e minuut voor de 5-0. Scoreverloop 1-0 | '12 | Wålemark 2-0 | '17 | Wålemark 3-0 | '75 | Idrissi 4-0 | '79 | Pedersen 5-0 | '87 | Danilo