Feyenoord O17 wint mini-klassieker met 2-0

17 reacties 17
Bron: Twitter.com
Feyenoord O17 kende een succesvolle afsluiting van de eerste seizoenshelft. De jonge Rotterdammers waren in de mini-Klassieker de baas over de leeftijdsgenootjes uit Amsterdam. Het werd 2-0 door doelpunten van Shaqueel van Persie, zo meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. De krachtsvergoudingen in de beginfase van de wedstrijd waren verdeeld. Beide ploegen gingen met overtuiging de strijd aan. Met een aantal kleinere kansen voor beide ploegen waren het de Rotterdammers die in de blessuretijd van de eerste helft de score openden via Shaqueel van Persie. In de tweede helft was het dezelfde speler die uit de vrije trap de voorsprong verdubbelde en de einduitslag direct bepaalde. Door de winst gaat Feyenoord O17 de winterpauze in als vierde geplaatst.