Feyenoord wint oefenwedstrijd eenvoudig van KV Oostende

26 reacties 26
Bron: YouTube
Feyenoord heeft ter voorbereiding van de tweede seizoenshelft de eerste oefenwedstrijd afgewerkt. KV Oostende reisde af naar Varkenoord en verloor met 2-0 van de Rotterdammers. Na vier minuten creëerde Feyenoord een goede aanval waarbij Patrik Wålemark de bal horizontaal op Igor Paixão legde. De Braziliaan werd gevloerd waarna Rob Dieperink een penalty aan Feyenoord gaf. Orkun Kökçü wist vanaf elf meter de 1-0 op het scorebord te zetten. Na rust betrad Feyenoord het veld met elf nieuwe namen. Onder andere jeugdspelers Jaden Slory en Leo Sauer speelden de gehele tweede helft. Voor Sauer was het zijn officieuze debuut. De Slowaak maakte op de trainingen van Arne Slot al indruk en dat deed hij ook tegen KV Oostende. Een afstandsschot van hem werd van richting veranderd, waarmee hij verantwoordelijk was voor de 2-0. Opstelling eerste helft Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Timber, Kökçü, Dilrosun; Wålemark, Danilo, Paixão. Opstelling tweede helft Marciano, Benita, Rasmussen, López, Bjorkan, Wieffer, Taabouni, Bullaude, Slory, Gimenez, Sauer Scoreverloop 5' | Kökçü 1-0 62' | Sauer 2-0 De wedstrijd werd live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord.