Bjørkan en Pedersen beide starters in Noorse overwinning op Ierland

Marcos Lopez speelde donderdag met Peru tegen Paraguay. De Feyenoorder speelde de gehele wedstrijd mee. Peru wist de wedstrijd uiteindelijk met 1-0 te winnen. Dávid Hancko en Róbert Boženík speelden met Slowakije gelijk tegen Montenegro (2-2). De verdediger van Feyenoord opende in de 15e minuut de score (0-1) en de aanvaller van Feyenoord, verhuurd aan het Portugese Boavista, leverde de assist voor de 0-2 in de tweede helft. De Montenegrijnen kwamen diep in de blessuretijd alsnog op een 2-2. Beide goals werden gescoord door de verdediger Stefan Savic. Fredrik Bjørkan en Marcus Pedersen wisten met Noorwegen de lastige uitwedstrijd tegen Ierland te winnen met 1-2. Beide Feyenoorders begonnen in de basis en werden tegelijk in 66e minuut gewisseld.