Been wijst uitblinker aan: 'Hij hoort gewoon in het Nederlands Elftal'

Been wijst uitblinker aan: 'Hij hoort gewoon in het Nederlands Elftal'

Feyenoord speelde een zeer moeizame wedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden. Een krappe 1-0 bezorgde de drie punten voor de Rotterdammers. Van de Feyenoorders wist met name Justin Bijlow zich te onderscheiden. Mario Been denkt dat keeper mee gaat naar Qatar: "Hij hoort gewoon in het Nederlands Elftal."


Been stelt in de nabeschouwing van de wedstrijd tegen Cambuur op ESPN dat de keeper zichzelf met name de laatste maanden in de kijker heeft gespeeld. De sluitpost maakt een zeer betrouwbare indruk en kreeg al drie wedstrijden op rij geen goal tegen: "Ik hoop dat Louis kijkt. Maar ik denk dat hij er bij staat, 100%. Het zou me echt tegen vallen als hij er niet bij zit." Ook met het oog op de toekomst zou Bijlow erbij moeten zitten zo denkt de voormalig trainer van Feyenoord: "Hij is in potentie de beste keeper die we hebben."

Mats Wieffer mocht invallen voor Quinten Timber tijdens de wedstrijd. De voormalig speler van Excelsior maakte een degelijke indruk. Been volgde Wieffer met bovengemiddelde interesse bij de club uit Kralingen en geeft hoog op over de middenvelder: "Ik denk dat hij Slot daadwerkelijk kan overtuigen dat hij richting de basis gaat. Zeker op basis van inhoud, want hij kan enorm veel meters maken. Heeft ook nog een drang naar voren, maar hij kan ook verdedigend goed meekomen."

Lees meer over:

Discussieer mee! 11 reacties

Gast8659287041

Je plaatst een bericht als Gast8659287041