'Daarom verbaast het mij toch extra dat er nog een 2-2 viel'

Feyenoord speelde donderdagavond gelijk tegen FC Midtjylland. In De Kuip werd het 2-2, net als vorige week in Denemarken. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen donderdag. We blikken met Harm Jan en Mark, redacteuren van FR-Fans.nl, terug op het gelijke spel in De Kuip. De Rotterdammers waren donderdagavond sterker dan FC Midtjylland, zag ook Harm Jan. 'Feyenoord speelde tegen FC Midtjylland eigenlijk een gewonnen wedstrijd, maar wederom was een standaard situatie een boosdoener.' Mark zag dat Feyenoord beter voor de dag kwam dan vorige week in Denemarken. 'Je had deze wedstrijd kunnen, en ik denk zelfs moeten winnen.' Marcos Lopez speelde niet zijn beste wedstrijd, zag Harm jan. 'In de eerste helft zag ik vooral veel geschutter op de linksback positie. Lopez lijkt echt nog te moeten wennen aan De Kuip en een hoger niveau. Toch leek er geen vuiltje aan de lucht. Met de weer goed spelende Kökçü en de doorzettende Gimenez kwam Feyenoord verdiend langs zij via Timber.' Mark vond vooral Kökçü erg goed spelen. 'Hij liet echt zien dat hij een van de beste spelers is. Al draafde hij wel af en toe wat door richting de scheidsrechter, die een slechte wedstrijd floot.' Harm Jan zag dat Slot geen wijzigingen aanbracht in de tweede helft. 'Ik had Timber er eerder afgehaald want hij kon het met zijn blessure niet meer belopen. Geertruida, die op 6 speelde maar daar duidelijk nog niet gewend is, zette uit een corner wel Hancko vrij die scoorde. Hancko en Trauner zijn de nooit aflaten wetende verdedigers. Daarom verbaast het mij toch extra dat er nog een 2-2 viel. De standaard situaties zijn een doorn in het oog dit seizoen, ik denk dat vooral de communicatie een probleem is.' Zondag spelen de Rotterdammers tegen AZ. 'Een lastige wedstrijd', weet Mark. 'Als je wint doe je echt goede zaken in de Eredivisie. Allebei de ploegen scoren bijna iedere wedstrijd, dus ik verwacht een spannende wedstrijd die pas laat beslist zal worden.'