Interlands | Invallers Pedersen en Bjørkan verliezen

37 reacties 37
Vandaag staat alweer de een na laatste speelronde van de interlandbreak op het programma. Zeven Feyenoorders kunnen vanmiddag en vanavond in actie komen voor hun land. Het gaat om Marcus Holmgren Pedersen, Fredrik Bjørkan, Patrik Wålemark, Ofir Marciano, Alireza Jahanbakhsh, Dermane Karim, Quinten Timber en Lutsharel Geertruida. 16:00 | Equatoriaal Guinea - Togo Opstelling Togo met dank aan Camino Mundial op Twitter: Barcola, Boateng, Besille, Nador, Karim, Ananou, Ouro, Placca, Henen en Laba. Eindstand: 2-2 16:30 | Iran - Senegal Opstelling Iran met dank aan GolBezan op Twitter: H. Hosseini; Moharrami, Kanaani, M. Hosseini, Hajsafi; Sarlak, Ezatolahi, Nourollahi, Gholizadeh, Ansarifard en Taremi Alireza Jahanbakhsh heeft met zijn land gelijkgespeeld tegen het Senegal van Sadio Mané. De Iraniër begon op de bank maar mocht in de rust invallen. Eindstand:1-1 17:00 | Jong Roemenië - Jong Oranje Opstelling Jong Oranje met dank aan OnsOranje op Twitter: Scherpen, Geertruida, van den Berg, van de Ven, Frimpong, Ekkelenkamp, Timber, Bakker, Tavsan, Zirkzee en Simons Jong Oranje is niet tot scoren gekomen in Roemenië. Eindstand: 0-0 20:45 | Noorwegen - Servië Opstelling Noorwegen met dank aan UEFA.com: Nyland; Ryerson, Hanche-Olsen, Østigård, Meling; Ødegaard, Aursnes, Berge; Elyounoussi; Haaland, Sørloth Pedersen en Bjørkan begonnen op de bank bij Noorwegen, maar mochten beiden minuten maken tegen Servië. Helaas voor de Noren mocht het niet baten. Zowel Pedersen (minuut 58) als Bjørkan (minuut 74) vielen in toen de eindstand al op het bord stond. Eindstand: 0-2 20:45 | Zweden - Slovenië Opstelling Zweden met dank aan UEFA.com: Olsen; J. Andersson, Lindelöf, Hien, Augustinsson; Claesson, Karlström, K. Olsson, Forsberg; Kulusevski, Quaison Wålemark zat de gehele wedstrijd op de bank bij Zweden. Eindstand: 1-1 21:00 | Malta - Israël Opstelling Israël met dank aan ONE.CO.IL : Marciano, Dadia, Gantos, Shlomo, Groper, Naor, Altman, Natcho, Hatuel, Weissman, Baribeau Doelman Ofir Marcanio zal geen goed gevoel hebben overgehouden aan de wedstrijd tegen Malta. De sluitpost zag zijn elftal in 2 minuten tijd twee goals weggeven nadat Israël bijna een uur op voorsprong had gestaan. Eindstand: 2-1