Feyenoord Vrouwen 1 wint eerste wedstrijd van het seizoen

25 reacties 25
Feyenoord heeft de eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen. Nadat de Feyenoordvrouwen vroeg met 0-1 achterkwamen ging de ploeg van Danny Mulder beter voetballen. Halverwege de eerste helft maakten de Rotterdammers van Zuid gelijk en halverwege de tweede helft volgde ook de tweede treffer van de Stadionclub. Pia Rijsdijk en Maxime Bennink waren de doelpuntenmakers. Al met al was het dus een zwaarbevochten overwinning. Opstelling Feyenoord V1 Weimar, Brandau, Ypema, Van den Goorbergh, Bennink, De Graaf, Ellouzi, Van de Ven, Cobussen, Verspaget, Boshuizen. Wisselspelers Feyenoord V1 De Ridder, Obispo, Rijsdijk, Schneijderberg, Koopman, De Groot, Kagenaar, Van Son, Conijnenberg, Van de Lavoir. Eindstand 2-1 '3 | Breewel | 0-1 '21| Bennink|1-1 '68| Rijsdijk | 2-1