'Daar was niet veel aan te zien'

'Daar was niet veel aan te zien'

Jan Boskamp kijkt in het programma Koffie met Boskamp terug op de afgelopen week van Feyenoord. Zo blikt hij terug op de wedstrijd tegen Lazio Roma en de stadsderby tegen Sparta. De uitzending is te bekijken op het YouTube kanaal van Vandaag Inside.


‘Daar was niet veel aan te zien’, zegt Boskamp over de wedstrijd tegen Lazio Roma in het programma Koffie met Boskamp, dat te bekijken is op het YouTube kanaal van Vandaag Inside. ‘Het is goed dat ze stoppen, anders krijgen we er een stuk of zeven tegen’, gaat de voormalig voetballer verder.

Over de wedstrijd van Feyenoord tegen de stadsgenoot Sparta is de 73-jarige Rotterdammer een stuk positiever. Wel vraagt Boskamp zich af waar dit succes aan ligt. ‘Is Feyenoord dan zo sterk of is het niveau van de ploegen verschillend’, geeft Boskamp aan. Daarnaast vindt hij dat je de wedstrijden Lazio Roma en Sparta niet met elkaar kan vergelijken, mede doordat de systemen waarin de ploegen speelden er verschillend waren.

Verder denkt Boskamp dat Feyenoord zijn eerste serieuze test in de Eredivisie krijgt in de eerstvolgende Eredivisie wedstrijd tegen PSV. Hij denkt dat het een goed moment is dat Feyenoord de Eindhovenaren treft. Om het interview af te ronden wordt er gevraagd wie Boskamp liever in de spits zou zien. Voor de oud prof is het nog niet helemaal duidelijk, hij is zowel van Santiago Giménez als Danilo onder de indruk en maakt dus nog geen keuze.

Discussieer mee! 12 reacties

Gast7594053432

Je plaatst een bericht als Gast7594053432