'Ergens is dat ook geen schande, aangezien SS Lazio geen slecht team is'

40 reacties 40
Voor Feyenoord begon donderdagavond de Europa League. In Rome was SS Lazio de tegenstander. De Italianen waren met 4-2 te sterk voor de Rotterdammers. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen donderdag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op het verlies van Feyenoord. Feyenoord begon slecht aan de wedstrijd. 'Je had vanaf de eerste minuut het gevoel dat het lastig zou worden. Het feit dat je nog geen ingespeeld team bent viel extra op. SS Lazio legde de pijnpunten van het huidige Feyenoord pijnlijk bloot. Ergens is dat ook geen schande, aangezien SS Lazio geen slecht team is.' Na een helft spelen in stadion Stadio Olimpico was het al 3-0. 'Ik was bang dat SS Lazio na rust door zou gaan waar het in de eerste helft was geëindigd', aldus Mark. 'Gelukkig leken de Italianen gas terug te nemen en kwam Feyenoord iets beter in de wedstrijd. Het moment dat Mats Wieffer in het veld kwam zorgde er voor dat het middenveld meer in balans kwam.' Feyenoord wist uiteindelijk toch nog twee keer te scoren. Santiago Gimenez maakte de twee doelpunten. 'Gimenez zat beter in de wedstrijd dan Danilo. Danilo heeft ook weinig ballen gehad en lijkt in zo'n wedstrijden dus minder bruikbaar. Gimenez viel gedreven in, en lijkt steeds meer zijn plekje te claimen in de basis.' Komende zondag is Sparta Rotterdam de tegenstander. 'Ik denk dat dit zo maar een lastige wedstrijd kan worden', aldus Mark. 'Ik ben benieuwd hoe Arne Slot het middenveld gaat formeren. Het zou me niets verbazen als Mats Wieffer in de basis start.'