Feyenoord herstelt zich in tweede helft maar kan nederlaag tegen SS Lazio niet voorkomen

104 reacties 104
Feyenoord heeft donderdagavond in de Europa League verloren van SS Lazio. In Rome werd het 4-2 voor de Italianen. Bij Feyenoord scoorde Santiago Gimenez beide doelpunten. De Rotterdammers begonnen de eerste helft erg slecht. Al na vier minuten opende SS Lazio de score door een doelpunt van Luis Alberto. In de 15e minuut was het Felipe Anderson die de 2-0 maakte. Voor rust maakte Matías Vecino de 3-0. Na rust speelde Feyenoord beter, maar diezelfde Vecino zorgde voor de 4-0. Invaller Santiago Gimenez kreeg uiteindelijk een penalty, die hij zelf benutte. De aanvaller scoorde ook de 4-2, wat ook de eindstand was.