HUURLINGEN | Boženík scoort winnende doelpunt

14 reacties 14
Ook in het seizoen 2022-2023 worden er weer een aantal spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het op doen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. Het betreft met name spelers uit het O-21 elftal. In dit artikel worden de verrichtingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de verschillende verhuurde spelers. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]Sparta Rotterdam - FC Volendam 4-0[/i] Francesco Antonucci zat niet bij de selectie. Hij heeft last van een liesblessure. Cole Bassett (Fortuna Sittard) [i]Fortuna Sittard – FC Utrecht 3-4[/i] Cole Bassett speelde zestien minuten mee in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Tijdens de minuten die hij maakte was hij vijftien keer bij het spel betrokken. Hij had en passnauwkeurigheidspercentage van 63%. De middenvelder won één van de vier duels die hij aanging en verloor vijftienmaal de bal. De wedstrijd ging met 3-4 verloren. Bassett kreeg een 6,1 op Sofascore. Mark Diemers (FC Emmen) [i]FC Emmen – AZ 0-3[/i] Diemers speelde de 79 minuten mee in de verloren wedstrijd tegen AZ. De middenvelder was 61 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 87%. Daarbij zaten vier lange ballen één crossbal. Hij schoot driemaal waarvan eenmaal op doel. Hij won drie van de drie duels die hij aanging en verloor dertien keer de bal. Diemers kreeg een 7,3 op Sofascore Lennard Hartjes (Roda JC) [i]MVV Maastricht – Roda JC 1-1[/i] Hartjes ontdekte dit weekend de derby van het zuiden. De middenvelder speelde de gehele wedstrijd mee tegen MVV. Hij was 57 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 88%. Daarbij zaten vijf lange ballen. Hij won zes van de zeven duels die hij aanging en verloor zevenmaal de bal. Denzel Hall (ADO Den Haag) [i]Willem II – ADO Den Haag 1-0[/i] Hall speelde de gehele wedstrijd mee tegen Willem II. De verdediger maakt veel minuten voor het team van Dirk Kuyt. De wedstrijd tegen Willem II ging echter verloren. Hall had als verdediger maakte twee aanvallen onschadelijk, hij blokte één schot en had vier intercepties. Hij won drie van de zes duels die hij aanging. Hij was 42 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 69%. Daarbij zaten vier lange ballen. Hall kreeg een 7,0 op Sofascore. Marouan Azarkan (Excelsior) [i]RKC Waalwijk – Excelsior 5-2[/i] Azarkan raakte helaas geblesseerd tijdens deze wedstrijd. De middenvelder speelde zes minuten mee. Thijs Jansen (TOP OSS) [i]Jong PSV – TOP OSS 0-3[/i] Jansen was de uitblinker in de gewonnen wedstrijdtegen Jong PSV. De keeper keepte uitstekend en behield de nul. Met zes reddingen, twee reddingen van in de 16 en twee reddingen door een vang bal was hij de grote man bij TOP OSS. Jansen kreeg een 8,5 op Sofascore. Naoufal Bannis (FC Eindhoven) [i]NAC Breda – FC Eindhoven 1-1[/i] Naoufal Bannis begin bij FC Eindhoven in de basis. De aanvaller kreeg een gele kaart in de 54e minuut en werd in de 81e minuut gewisseld. Aliou Baldé (FC Dordrecht) [i]Jong AZ – FC Dordrecht 3-1[/i] Aliou Baldé begon bij FC Dordrecht in de basis. De aanvaller werd in de 65e minuut gewisseld voor Pepijn Doesburg. Robert Boženík (Boavista FC) [i]Boavista FC - Paços de Ferreira 1-0[/i] Ook Robert Boženík speelde een prima wedstrijd. Hij speelde met Boavista tegen Paços de Ferreira en scoorde daarin het winnende doelpunt. De spits speelde 83 minuten mee in de gewonnen wedstrijd. Hij schoot vijfmaal waarvan drie op doel. Hij was 29 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheidspercentage van 69%. Hij won vier van de twaalf duels die hij aanging. De aanvaller verloor tienmaal de bal en stond tweemaal buitenspel. Boženík kreeg een 7,1 op Sofascore. Christian Conteh (Dynamo Dresden) [i]SG Dynamo Dresden – Borussia Dortmund II 3-0[/i] Conteh raakte in de 45ste minuut geblesseerd.