Feyenoord Vrouwen 1 wint besloten oefenwedstrijd van PSV Vrouwen

11 reacties 11
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord Vrouwen 1 heeft dinsdag de besloten oefenwedstrijd gewonnen van de PSV Vrouwen, zo meldt Feyenoord op de website. In Eindhoven werd het uiteindelijk 1-2 voor de Rotterdammers. De doelpunten kwamen op naam van Maxime Bennink en July Schneijderberg. Feyenoord V1 had zes nieuwe aanwinsten in de basis met Verspaget, Ypema, De Graaf, Van de Ven en Ellouzi. Na een kwartier spelen kwamen de Rotterdammers op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Maxime Bennink. Een paar minuten voor rust scoorde July Schneijderberg de 0-2. In de tweede helft maakten de Eindhovenaren 1-2. Opstelling Feyenoord: Weimar; Brandau (66' Obispo), Verspaget, Ypema, De Graaf; Boshuizen (C) (66' Conijnenberg), Van den Goorbergh (86' De Ridder), Van de Ven (55' Cobussen); Bennink (55' Van de Lavoir), Ellouzi (46' Rijsdijk), Schneijderberg (46' Koopman) Scoreverloop: 16' 0-1 Bennink 38' 0-2 Schneijderberg 84' 1-2